Wie zijn wij?

Over ons

Door het werk van de schoonmaker te ondersteunen met technologie, wordt het werk makkelijker en het resultaat beter.

MiQa voor medewerkers

MiQa is ontstaan vanuit de drive om de verwachtingen van de gast te kunnen overtreffen. Dankzij onze achtergrond in de hospitality weten we dat dit op veel vlakken lukt, maar dat het een uitdaging blijft om het facilitaire proces consistent en vlekkeloos te laten verlopen.

Vacatures zijn al jaren lastig in te vullen, want het werk is zwaar. Dat zorgt voor een wisselende planning, hoge werkdruk en vaak ook wisselende kwaliteit. Tegelijkertijd nemen de verwachtingen van de gast toe.

Na tal van experimenten en idee├źn kwamen we tot de conclusie dat dit maar op 1 manier op te lossen is: zorgen voor de medewerker.

Wij geloven dat door het werk van de medewerker te verbeteren met technologie, het werk fijner wordt en het resultaat beter.

Daarom leggen we ons toe op het ontwikkelen van software die medewerkers op de werkvloer ondersteunt in hun dagelijkse werk. Slimmigheidjes die ervoor zorgen dat het werk lichter wordt, sneller, autonomer, makkelijker, met minder repetitieve taken en eenvoudige communicatie in eigen taal.

MiQa is een tool ontwikkeld door Valette Ventures en Mediatastisch.

MiQa’s partners

Mediatastisch

Valette Capital